over meo

jeroen muller

Jeroen is al sinds 1997 werkzaam als manager en betrokken bij verschillende projecten op het gebied van IT & Asset Management in de Telecom- en Energiesector. Van 2002 tot en met 2015 heeft hij veel ervaring opgedaan in het opzetten van een lokaal kantoor voor een Indiase IT & Engineeringdienstverlener. In die periode heeft hij verschillende internationale projecten gebruikmakend van een wereldwijd leveringsmodel.

meo's missie

MEO’s missie is om toegevoegde waarde te leveren aan uw organisatie, bijvoorbeeld door middel van professionele project, program begeleiding of ondersteuning bij sourcing vraagstukken.Tijdens de initiatie van het programma of project zal een scope afgestemd worden. MEO zal vervolgens het management uitvoeren en uw team opleiden en begeleiden, zodat de verantwoordelijkheid over de processen bij de afronding van het project naadloos kan worden teruggelegd bij uw bedrijf.

MEO Consult: Management en Outsourcing

In 2015 heeft Jeroen MEO Consult opgericht. MEO voorziet in de opzet en begeleiding van projecten en analyseert welke mogelijkheden van outsourcing geschikt zijn voor uw organisatie. Tijdens het proces fungeert Jeroen als ad-interimmanager en is hij verantwoordelijk voor de uitvoering en initiatie van het project. De expertise van MEO ligt op het gebied van IT & Asset Managementsystemen in de sectoren Telecom en Energie.

Hands-on mentaliteit

Jeroen is sterk sociaal ingesteld en hecht veel waarde aan het enthousiasmeren van een team. Een hoge mate van sensitiviteit en een analytische en reflecterende werkwijze dragen bij aan een open werkomgeving, waarin veel wordt gecommuniceerd en iedereen efficiënt en optimaal functioneert. De focus ligt niet enkel op het resultaat, maar ook het opbouwen van een sterke langetermijnrelatie met de klant is belangrijk.

De persoonlijke normen en waarden van Jeroen zijn ook binnen MEO leidend. Op die manier kan MEO bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie en de persoonlijke groei van een team.