AD-INTERIM MANAGEMENT

BIJDRAGEN AAN ONTWIKKELING

MEO biedt organisaties ad-interim Program en Project Managers voor IT implementatie en Assetmanagementprogramma's of projecten. MEO zal zich op ad-interimbasis inzetten om het nieuwe systeem te introduceren en implementeren binnen uw organisatie, gebruikmakend van uw projectmedewerkers of een extern projectteam.

MEO stelt een projectplan op en zal het projectteam begeleiden en adviseren. Er zal regelmatig worden geanalyseerd en gereflecteerd op de voortgang en er wordt uitgebreid gecommuniceerd met de opdrachtgever. Tijdens deze samenwerking ligt de nadruk op kennisoverdracht en teamgericht werken. Zo kan MEO bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie en de persoonlijke groei van het team.

In het na-traject zal de ad-interimmanager zijn kennis overdragen aan het Project Board of de Program Manager van uw organisatie. Hij begeleidt het team richting de afsluiting van het project en zorgt dat deverantwoordelijkheid probleemloos terug kan worden gegeven aan het bedrijf. Met behulp van de verworven kennis is het eigen team van de opdrachtgever in staat om toekomstige uitdagingen zelf aan te gaan en af te handelen.


"MEO kan bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie en de persoonlijke groei van uw team."