ADVIESROL
  

MEO Consult geeft advies op maat en begeleidt u in uw keuzes op het gebied van outsourcing.
  

Ad-INTERIM MANAGEMENT

MEO biedt organisaties ad-interim Program en Project Managers voor IT implementatie en Asset managementprogramma's.

OPTIMALISATIE ASSET MANAGEMENTSYSTEEM

MEO kan uw organisatie ondersteunen in de verdere optimalisatie van uw Asset Data & Asset Managementsystemen.
  

"MEO STAAT VOOR
OPEN COMMUNICEREN"

MEO consult

MEO Consult is uw professionele partner voor interim Program of Project Management van IT projecten, het onderzoeken van de mogelijkheden van outsourcing in uw organisatie of het ondersteunen tijdens het opzetten, implementeren en optimaliseren van outsourcingsprocessen op het gebied van IT.

"MEO’S MISSIE IS OM
TOEGEVOEGDE WAARDE
TE LEVEREN AAN UW ORGANISATIE"

open en eerlijk communiceren

MEO staat voor open en eerlijk communiceren, heeft een hands-on approach en is gericht op het leveren van resultaat, met oog op uw project- en bedrijfsdoelstellingen. De sociale, teamgerichte instelling maakt dat uw bedrijf ook zélf meewerkt aan de verandering die uw processen ondergaan. Er wordt tijdens alle fasen van het project geanalyseerd en gereflecteerd, zodat eventuele problemen snel kunnen worden herkend en verholpen.

uitgebreide kennis

De uitgebreide kennis van IT-Asset Engineeringsystemen en bedrijfsprocessen en de toepasbaarheid, integratie en optimalisatie hiervan, maakt dat MEO beschikt over het vermogen om complexe vraagstukken op te splitsen in eenvoudige concepten. Zo kan MEO uw ondersteunen in het optimaliseren van processen en de kwaliteit van uw operationele asset management systemen..